Verzekering & Financiering

Verzekering

Een complete autoverzekering met één van de laagste premies van Nederland. De Dealeropweg Polis is een complete autoverzekering met standaard vele extra’s en één van de laagste premies van Nederland. Dit gecombineerd met de zekerheid en service die uw dealer geeft.

De Dealeropweg Polis is een collectieve verzekering voor klanten van autodealers. De verzekering wordt uitgevoerd door IAK Verzekeringen; een betrouwbare partner die ruim 80 jaar voorop loopt als specialist in collectieve auto- en schadeverzekeringen. Momenteel maken al meer dan 14.000 klanten van autodealers hier gebruik van.

De belangrijkste voordelen

  • 3 Jaar nieuwwaarde- en aanschafwaardegarantie *
  • Hoge instapkorting wat resulteert in een lage premie
  • Uitstekende schaderegeling via uw dealer
  • Geen eigen risico bij schadeherstel via uw dealer
  • Direct voorlopige dekking

* De nieuwwaardegarantie geldt voor auto’s die op de schadedatum maximaal 120.000 kilometers hebben gereden. Auto s van meer dan  75.000 euro krijgen 2 jaar nieuwwaardegarantie.

De aanschafwaardegarantie geldt voor occasions jonger dan 6 jaar met op het moment van aanschaf maximaal 120.000 kilometers op de teller.

Financiering

Voor de financiering van Uw auto kunt U ook bij ons terecht, wij kunnen U adviseren betreffende de meest actuele en gunstige mogelijkheden daarvan.